Shimao commercial complex, hangzhou

The project is located in binjiang district, hangzhou, across the qiantang river and the west lake scenic area, and echoes with the qianjiang new town, has a very precious line of river scenery, with distinct geographical characteristics. Our design concept is to integrate the natural rhythm around the complex, and we express the unique temperament and personality of the mall by using the organic form and hierarchy of nature.

The project skillfully transforms natural forms into interior design elements -- organic geometry, flow, layers, and colors.

The whole space is outlined by the shape of the geometric form, with the sharp peaks and dense interlaced lines interlaced, just like the "sculpture" that can speak. Under the reflection of its unique light and shadow and the dynamic demonstration of "geometric form" form a dynamic space full of vitality, in line with the modern society. In addition to bringing amazing visual experience to every consumer, they also enjoy a unique shopping experience.

HZ201513杭州世茂商业综合体-(7).jpg


HZ201513杭州世茂商业综合体-(9).jpg


HZ201513杭州世茂商业综合体-(10).jpg


HZ201513杭州世茂商业综合体-(8).jpg


HZ201513杭州世茂商业综合体-(2).jpg



COMMENT

LIKE 1
SHARE TO:

LATEST COMMENT

READ MORE COMMENTS